Tuesday, February 21, 2012

Avoin kirje Naomi Goddivalle:

Hei Nami-Naomi,

Taidat olla varsin rohkea naisenalku. Johanna Tukiaisen kanssa keikkailu on varsinaista extreme-urheilua, kysy vaikka Artolta. Keikkamatkat ovat usein pitkiä ja lavalla valtakunnan pellen kanssa koikkelehtiminen saattaa käydä raskaaksi. Lopulta voi käydä niin että palkkiot jää saamatta ja jäljelle ei jää kuin häpeä ja muutama hirveä kuva internetiin. Tuo kaikki siis jos hyvin käy. Jos käy huonosti niin saattaa olla että saat pullosta päähän tai puremajäljet poskeen.

Ihan alkuun muutama sana työnantajastasi, eli Johanna Tukiaisesta. Kai tiedät että Johanna on tuomittu väkivaltarikoksesta ja rattijuopumuksesta, ja hänellä on tulossa varsin merkittävä oikeudenistunto toukokuussa? Voi olla että hän joutuu joksikin aikaa Hämeenlinnan naisvankilaan. Kuinkas teidän keikkojen sitten käy? Kai sinä olet sen verran kykenevä puolustamaan itseäsi että selviät hengissä jos 153 senttinen ja 86 kiloinen tekotukalla varustettu höyrypää sattuu käymään kimppuusi jos jonkinlaisen teräaseen kanssa? Jos et ole varma selviytymismahdollisuuksistasi niin kannattaa miettiä kahdesti jatkaako keikkailua Johanna Tukiaisen kanssa.

Onko työnantajasi Johanna muuten pitänyt huolta siitä että sinä kuulut työsuojelun alaisuuteen? Kai sinä saat kunnon korvaukset ja sairasloman jos esimerkiksi Johanna rojahtaa sinun päällesi koko painollaan ja sinulta murtuu luita tai sensellaista? Entäs jos sattuu käymään niin että liiallinen revontulten katselu saattaa sinut siunattuun olotilaan (etenkin kun Arto sattuu olemaan maisemissa)? Kai Johanna tarjoaa sinulle kunnon palkallisen äitiysloman?

Kai teillä on veroasiat kunnossa? Ette ota palkkoita pimeänä? Pidä myös huolta siitä että sinä saat sen summan joka on etukäteen sovittu. Johannalla on ollut tapana pimittää keikkapalkkioita ex-tanssijoiltaan (ja jopa omalta siskoltaan). Kannattaa katsoa Youtubesta leffaohjaaja Riku Raitalan haastattelu Johanna Tukiaisen roolisuorituksesta hänen elokuvassaan 500. Raitala paljastaa kyseisellä videolla kuinka Johanna pyysi saada palkkiot kun sisko-Julia ei näe, jotta he molemmat saisivat osansa... Voit vaan miettiä että miten pahasti Johanna voisi kohdella sinua kaltoin jos hän pystyy olemaan noinkin röyhkeä omaa siskoaan kohtaan.

Ai niin, et varmaan tiedäkään että Johanna omien sanojensa mukaan vihaa neekereitä? Tony Halmeen kanssa ryypättyään Johanna hehkutti nettiteeveessä kuinka afrikkalaiset ovat alkukantaisia (kuten Arto) ja kuinka ebolat ja muut taudit tulevat sieltä. Ainoat mustaihoiset jotka saavat tunnustusta Johannalta ovat sellaiset räppärit joilla on miljoonan dollarin talo Los Angelesissa. Siihen harvalukuiseen joukkoon kuuluvat mm. P. Diddy ja Joonas Tukiainen. En usko että sinulla on miljoonan dollarin taloa Los Angelesissa, vai onko?

Johannan kanssa keikkailun pikavinkit:

1. Varmistu siitä että saat keikkapalkkiosi. Sovi raha-asiat etukäteen äläkä anna Johannan huijata itseäsi.
2. Tanssiessa kannattaa pitää suojaus päällä koko ajan koska ikinä ei tiedä että mistä suunnasta tuopit lentävät.
3. Järjestä oma kuljetus keikkapaikalta kotiin jotta et missään tapauksessa joudu jäämään jonnekin tienposkeen kun Johanna lähteekin yhtäkkiä jonkun klassisen herrasmiehen mukaan "jatkoille."
4. Jos Johanna ehdottaa sinulle liittymistä johonkin "miljonääriklubiin" niin kannattaa kieltäytyä.
5. Pidä sipulipussi käsilaukussa, ihan varmuuden vuoksi.

Hauskaa keikkakevättä,

Markku

No comments:

Post a Comment