Monday, February 13, 2012

Avoin kirje Johanna Tukiaiselle, osa 5:

Hei Klamy-Jossu,

Vaikka edellisestä kirjeestäni ei ole pitkääkään aikaa niin on pakko kirjoittaa uusi. Johanna-polo, olen sinusta erittäin huolissani. Seiska julkaisi kirjoittamasi blogin jossa tunnustit antaneesi ex-lappalaiselle Artolle piparia jälleen kerran. Etkö muista että tämä samainen Arto on omien sanojesi mukaan naisten ja lasten hakkaaja? Olet myös kertonut julkisesti kuinka Arto kantaa klamydiaa ja tartuttaa sitä huolettomasti kaikkiin niihin naisiin jotka ovat tarpeeksi typeriä harrastaakseen seksiä hänen kanssaan. Kerroit myös että joku nainen tuli lapsettomaksi saatuaan klamydian Artolta. Kysymys kuuluukin, jos sinä kerran olet tietoinen tästä kaikesta niin miksi ihmeessä harrastaisit seksiä vapaaehtoisesti moisen hirviön kanssa? Oletko hieman tyhmä vai ihan kaameassa puutteessa?

Eikö asia olekaan niin että sinulla on kosijoita ja muita potentiaalisia deittikumppaneita koti- ja ulkomaita myöten? Näin olet väittänyt. Jos asia on näin niin mikä ihme saa naisen hakeutumaan Arton seuraan? Onko niin että ne kaikki ulkomaan elävät ovat niin karmeata seuraa että niiden rinnalla Artokin näyttää salonkikelpoiselta? Etkö sinä olekaan glamourinen kosmopoliitti kaunotar joka on kuin kala vedessä ihan missä ulkomaan kolkassa tahansa, myös siellä Amerikassa jossa omien sanojesi mukaan isorintainen blondi ei joudu olemaan sinkkuna sekuntiakaan?

Kuinkas se Jollaksen murron ja raiskauksen poliisitutkinta edistyy? Joko syylliset on saatu selville? Sinähän itse aprikoit että neljä eri tahoa on vahvasti epäilyksen alaisena, Arto etunenässä. Ihme muuten että mikään oikea media ei kirjoittanut tuosta tapauksesta sanaakaan. On kuitenkin aika järkyttävää, ja ennenkaikkea harvinaista, että joku huligaanipoppoo murtautuu yksityiseen kotiin ja maalailee seinille satanistisia töhryjä. Kai muistit kertoa poliisille että kyseessä olivat todennäköisesti näädät? Näätäeläimillä on niin terävät hampaatkin (toisin kuin Artolla) että mistä sen ikinä tietää mihin moiset saalistajat ovat kykeneväisiä.

Muuten, jos oikeasti epäilisit Artoa ja hänen "rikolliskavereitaan" (oma termisi) Jollaksen raiskauksesta niin miksi ihmeessä hengailet juuri tällä hetkellä kyseisen herran kanssa? Taidat olla varsin uhkarohkea tyyppi, tai tyhmänrohkea, ihan miten vain.

Minusta tuntuu siltä että siskollasi Julialla menee aina ihan kivasti kun sinä olet hänestä kaukana. Jos olet lähellä niin Juliaan iskee masennus, mutta kun et ole maisemissa niin Julia (ainakin mitä hänen facebook-statuksiinsa tulee) vaikuttaa varsin positiiviselta ihmiseltä. Olenko ihan väärässä? Näätiä on naurattanut (ja itkettänyt) sinun hehkutuksesi siitä kuinka lääkitsit Julian hermostuneisuutta Thaimaassa juottamalla hänelle viiniä. Etkö ymmärrä että alkoholistille (ja olette molemmat myöntäneet että Julialla on alkoholiongelma) ei pidä antaa tippaakaan alkoholia, vaikka kuinka olisi hermot pinnalla?

Ai niin, pakko vielä kommentoida tätä Naomi-tapausta. Eli sinulla on ilmeisesti uusi tanssija joka peesaa sinua keikoilla. Mainitsit blogissasi kuinka Naomi ihailee sinua (hih, sanoisi Julia...). Vaikuttaa siltä että ihmisten arvo sinulle määrittyy sen mukaan miten he joko ihailevat sinua (niinkuin sinussa olisi mitään ihailtavaa) tai sitten ovat Johanna Tukiainen -stalkkareita ja vihaajia. Mitä luulet, kuinka kauan Naomi jatkaa sinun ihailuasi? Minä veikkaan että pari viikkoa/keikkaa menee vielä ja sitten Naomistakin tulee Johanna Tukiaisen vihaaja ja näätä. Luultavasti näin käy koska Naomi saattaa vaatia sinulta palkaaa tekemästään työstä, tai sitten jätät Naomin jonnekin huoltikselle kun nallin kalliolle kun sinulle itsellesi tulee jotain tärkeämpää tekemistä (kuten esimerkiksi keikkapaikan hotelliin/baariin päiviksi notkumaan jääminen, mitä on tapahtunut...). Mitä Naomi muuten on mieltä rotuopillisista lausunnoistasi?

Älä huoli, olen varma että näädät ovat valmiita valistamaan Naomia sinun sekoiluistasi. Naomille on muuten jo baarijakkara valmiina Kooman Salakapakassa. Eiköhän hän sinne eksy ennemmin tai myöhemmin...

Tunteella,

Markku

No comments:

Post a Comment