Tuesday, March 27, 2012

Avoin kirje Johanna Tukiaiselle, osa 6:

Hei Haaremi-Johanna,

Näyttää siltä että taiteilijanimi Naomi Goddivan taakse kätkeytynyt suomalais-mosambikilainen estraditaiteilija on ottanut lopputilin Dolls Dancers -yrityksestä. Hän tuntuu haihtuneen kuin pieru Saharaan, etkä sinäkään ole enää hehkuttanut kuinka sinulla on ryhmässäsi vihdoin laulu- ja tanssitaitoinen tyttö joka on Lola Odusogaakin kauniimpi. Mitä kävi, Johanna? Tajusiko Naomi että sinun kanssasi hengailu on jo ajatuksenkin tasolla erittäin huono juttu?

Olet ilmeisesti ollut varsin käärmeissäsi sen takia että Tv5 kehtasi esittää jotain kyseenalaista materiaalia sinusta Vuosi Elämästäni -ohjelmassa. Ilmoitit että mielestäsi kyseisen ohjelman olisi pitänyt koostua "7 tuntia" kestäneestä haastattelusta ja kuvista jotka otettiin "häämatkallasi" Karibialla. Tuo ei kuulosta kovinkaan toimivalta konseptilta, varsinkaan jos ottaa huomioon sen että ketään tuskin kiinnostaa kuunnella kokonaisen tunnin sinun itsekeskeistä pölinääsi. Sinun sanomisesi kiinnostavat ihmisiä (tai siis lähinnä näätiä) vain siksi että päästelet suustasi täydellisiä typeryyksiä varsin hyvällä syötöllä, ei siksi että sinulla olisi oikeasti mitään tärkeää sanottavaa.

Ohjelma oli loppujenlopuksi aika kesy verrattuna siihen mitä se olisi voinut olla. Ottaen huomioon sen kuinka paljon sekoilit keikkakiertueella, Metropolilla olisi varmaan ollut vaikka minkälaista materiaalia joka olisi saattanut sinut hyvin kyseenalaiseen valoon suomalaisen televisioyleisön edessä. Metropolin verkkosivuilla julkaistu Koko Kansan Johanna -sarja sisälsi herkullisempaakin materiaalia. Saat olla kiitollinen siitä että sinua ei aivan totaalisesti nolattu. Minkäänlaiset oikeusjutut Metropolia tai Tv5:a vastaan saat unohtaa, itsepä töppäilit.

Hassua muuten että pari päivää sitten kirjoittelit Facebookissa "juristeistasi" ja samaan hengenvetoon kyselit "kovien, narsismiin erikoistuneiden" juristien yhteystietoja. Kuinka monta juristia pornahtava idiootti tarvitsee? Tiedätkö että ei kukaan juristi mihinkään narsismiin erikoistu? Ei ole olemassakaan juridiikan alalajia joka keskittyy narsistien töppäilyjen selvittelyyn. Sinun omat töppäilysi ilmeisesti kuuluvat rikosoikeuden alaisuuteen, ja toukokuussa pääset todistamaan oikein aitiopaikalta miten sellaisia asioita hoidetaan Suomen maassa. Harmi vaan ettei olla Jenkeissä koska siellä kaltaisellesi rikoksenuusijalle heiluisi häkki aivan takuuvarmasti.

Vaikka yleensä toitotatkin kaikki mahdolliset ja mahdottomat asiat julkisuuteen niin jostain syystä olet ollut aika hiljaa Marokon matkasi yksityiskohdista. Herääkin eräitä kysymyksiä... Kuka sinut maksoi sinne? Vaikea kuvitella että kaikista maailman kohteista valitsisit juuri Marokon jos muitakin vaihtoehtoja olisi ollut. Kenen kanssa vietit siellä aikaasi? Onko tässä taustalla joku Lapin Jorman (tai Arabian Laurin) kaltainen kakkapöksysponsori joka kenties maksoi sinut lomalle kun lupasit hieman vilauttaa nahkavisaa? Vilautitko sitten kanssa? Kun eräältä rotaksi mainitulta herrasmieheltä kysyttiin asiasta niin hän sanoi että "on Johanna huorannut ennenkin." Mikä on totuus?

Vilauttelemisiin,

Markku

1 comment:

  1. Vittu repesin :D Sulta lähtee ihan sikahyvää kamaa! Keep on doing that!

    Katsopa muuten mistä Johanna on nyt kilahtanut:

    http://www.dollsdancers.fi/diary/diary.php

    Ihan oikeesti, mitä toi itkee siitä että kaikki dissaa sitä ja että siitä näytetään vain se alkoholisoitunut skitsopuoli? Onkohan sillä muitakin puolia? =D

    ReplyDelete