Thursday, February 9, 2012

Avoin kirje Johanna Tukiaiselle, osa 4:

Hei Johanna, pitkästä aikaa!

Ajattelin että harrastettaisiin hieman mielikuvitusmatkailua kun se kerran tuntuu olevan sinun sydäntäsi lähellä. Sinulla oli ilmeisesti ollut aika tylsä loma siellä "paratiisisaarella" siinä nimeltämainitsemattomassa "suurkaupungissa" jota olet Seiskan blogissasi hehkuttanut. Tylsä sikäli ettei siellä tainnut olla mitään muuta tekemistä kuin roikkua netissä ja riidellä näätien kanssa chätissä. Ai niin, olihan siinä välissä se romanssi ihan oikean Mickey Rourken kanssa, valitettavasti ihan oikea Mickey Rourke vaan suutahti sinulle kun menit laulamaan koko salaiseksi tarkoitetun romanssin heti Seiska-lehden lukijoille ja Facebook-kansalle.

Oli muuten ihan totaalisen törkeätä kuinka valehtelit ihan oikealle Mickey Rourkelle ummet ja lammet siitä ettet muka kirjoittanut mitään hänestä eikä kukaan muka tiedä mitään aiemmista suhteistasi. Sinähän tuttuun tapaasi kailotit kaikki ihan oikean Rourken sinulle kertomat salaisuudet roskamedialle ja nettituttavuuksille ihan vain pönkittääksesi omaa egoasi. Todella säälittävää. Ja aina jaksat väittää kuinka uskovainen olet, ja kuinka et harrasta mitään yhdenillan suhteita, mutta silti olit valmis lentämään ihan oikean Mickey Rourken luo silmänräpäyksessä A- ja varmaan myös B-rappua jakamaan.

Kirjoitit myös oikein erityisen blogin siitä kuinka olit siellä paratiisisaarella ex-sponsorisi Udin kanssa, siis sen psykopaatin jonka päästä lääkärit ovat leikanneet paloja pois. Näin muistan sinun kuvailleen tätä kyseistä herraa. Aika ihme että Udi muka viitsi tulla sinne sinua katsomaan kun teillä ei ole ollut mitään bisneksiä vuosiin. Ja miksi ihmeessä haluaisit viettää aikaa sellaisen tyypin kanssa joka sanojesi mukaan raiskasi sinua niin henkisesti kuin fyysisestikin? Eikös Udi muuten ehtinyt jo kuollakin, ainakin kerran? Näin kerroit näädille chätissä muutama kuukausi sitten.

Muistatkos kun kirjoitit Iltalehteen Sofian sohvalle nimimerkillä Julia? Selostit kuinka tapasit Stevenin (eli Udin) Karibianristeilyllä ja kuksitte heti samana yönä. Olet muutamaan otteeseen vakuutellut omalla nimelläsi kuinka mitään ei muka tapahtunut siellä risteilyllä, mutta onneksi nimimerkki "Julia" kertoi meille kaiken. Se miksi tästä kirjoitan on se että et todellakaan voi väittää että kukaan muu olisi avosuhteesi ja kihlauksesi kariutumisen syy kuin sinä itse. Öh, taisin muuten sivuta tätä aihetta jo aiemmassa blogissa. Eikö olekin ärsyttävää kun bloggari jauhaa samoista aiheista aina uudelleen ja uudelleen...

Olisi ihan asiallista jos voisit lopettaa jankuttamisen ex-miehistäsi, eli Mikasta, Udista ja Artosta. Kaikenkaikkiaan on kyseenalaista että voitko edes kutsua Udia mieheksesi, sillä teillähän ei ollut mitään oikeata parisuhdetta. Hän oli tahollaan naimisissa ja sinä avoliitossa. Sinulla oli dollarinkuvat silmissä ja Udi ilmeisesti sai pussit tyhjäksi. Täydellinen yhtälö, melkein kuin jostain amerikkalaisesta b-luokan elokuvasta. Ihanaa, leffaelämää.

Leffaelämästä puheenollen, täytyy mainita että Metropolin videoita on ollut suorastaan ilo tiirailla. Siitä suuri kiitos sinulle ja siskollesi Julialle. Tuotatte juuri niin täydellistä sosiaalipornoa että sellaiseen ei mitkään Johanna Tukiainen -imitaattorit pystykään. Julialla on aina hyvin hidas vaihde päällä, ja sinä vaikutat aina niin äkäiseltä että edes Marlon Brando -vainaa ei olisi osannut näytellä vitutusta samalla intensiteetillä. Te olette täydellinen parivaljakko, melkein kuin Ohukainen ja Paksukainen (tosin teistä ei kumpaakaan voisi kuvitella Ohukaiseksi).

Et ole muuten vieläkään muistanut päivittää meitä raskautesi nykytilasta. Sinähän ilmeisesti olet edelleen raskaana, etkö olekin? Näin ilmoittelit jokunen kuukausi sitten kun oli pakko heittää jotain legendaa eetteriin mutta et sitten ilmeisesti keksinyt muuta kuin vauvauutisen. Ex-lappalainen Artokin sinua komppasi jossain paskamediassa ja mainitsi että neuvolaan on aika varattu. No, Arto onkin patologinen valehtelija, joten ei siitä vauvasta sen enempää, tällä kertaa. Jokatapauksessa sinusta tulee aivan uskomaton äiti, paino sanalla uskomaton.

Haastelemisiin,

Markku

No comments:

Post a Comment